TKO SMO?

Tvrtka Kapital grupa d.o.o. započela je s radom 2008. godine na adresi Ulica hrastova 14, Osijek. Raspolaže sa skladišnim prostorom veličine od preko 16 000 m2. Glavna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala. Uz pomoć stručnog osoblja svakom kupcu osiguravamo kvalitetno informiranje o proizvodima i načinima njihove ugradnje.

Kroz proteklih 13 godina rada sa svojim smo poslovnim partnerima i klijentima izgradili odnos temeljen na preciznosti, stručnosti, poštivanju rokova isporuke i otvorenoj komunikaciji. Koristimo se sustavom orijentiranim na kupce, a pomoću konstantnog praćenja kvalitete prodanih proizvoda, stabilnom ponudom proizvoda i fleksibilnim logističkim rješenjima svojim partnerima i kupcima pružamo konkurentne poslovne usluge. Uspostavljanje i njegovanje dugoročnih odnosa s našim kupcima osnova je za zajednički uspjeh. Zahtijevamo maksimalnu posvećenost, koju potičemo dodatnim osposobljavanje i educiranjem u pogledu noviteta građevinske industrije. Nudimo široki asortiman proizvoda od sitnog alata i opreme, klasičnih građevinskih materijala kao što su opeka i željezo, raznih boja za unutarnje prostore i završnih žbuka za fasade, termo i hidro izolacije, te geotekstile… Uvjereni smo kako možemo naći adekvatno tehničko i ekonomično rješenje za svaki projektni zadatak, stoga nam se obratite s povjerenjem.

Misija

Kapital grupa d.o.o. namjerava i dalje raditi na podizanju kvalitete usluge i obogaćivanju ponude prema željama i potrebama partnera odnosno kupaca, te time postati vodeći distributer građevinskog materijala u Slavoniji i Baranji. Taj cilj postižemo transparentnošću poslovanja, ljubaznim i stručnim djelatnicima, te kontinuiranim obrazovanjem.

Vizija

Poslovanje Kapital grupe d.o.o. temelji se na pružanju pomoći u odabiru asortimana uz stručno i profesionalno surađivanje s partnerima i kupcima. Sveobuhvatnom ponudom roba i usluga uključujući dubinu i aktualnost ponude građevinskih materijala s educiranim osobljem želimo nastaviti poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Uz navedene principe rada postižemo zadovoljstvo kupaca, poslovnih partnera i lokalne zajednice, te smo uvjereni kako će nas to u budućnosti dovesti na poziciju kojoj stremimo – vrh.

Naši partneri