Izjava o povjerljivosti podataka

Kapital grupa je važna zaštita sigurnosti i privatnosti osobnih podataka; stoga svoje poslovanje vodi u skladu s važećim zakonima o zaštiti i sigurnosti podataka. Nadamo se da će vam navedeno u nastavku pomoći da saznate koje podatke Kapital grupa može prikupljati, kako upotrebljava i čuva te podatke i kome ih može ustupati. Svaki korisnik, koji ima pitanja u vezi osobnih podataka, može se sa upitom javiti na naš info mail info@kapitalgrupa.hr.

Osobni podaci

Kapital grupa neće prikupljati nikakve osobne podatke putem svojih mrežnih stranica (npr. vaše ime, adresu, telefonski broj ili elektroničku adresu), osim ako ih dobrovoljno date (npr. prijavom, anketom), ako date svoju suglasnost ili ako tako dopuštaju važeći zakoni i propisi za zaštitu osobnih podataka.

Svrha

Ustupanjem svojih osobnih podataka suglasni ste da ih upotrebljavamo za odgovor na vaš upit, obradu narudžbe ili ustupanje pristupa posebnim informacijama ili ponudama. Nadalje, kako bismo uspostavili odnos s vama kao korisnikom možemo pohraniti i obrađivati osobne podatke za bolje razumijevanje vaših poslovnih potreba i pronalaženje načina za unapređenje naših proizvoda i usluga, možemo upotrebljavati osobne podatke kako bismo vam se obratili u vezi sa ponudom Kapital grupe radi pružanja podrške vašim poslovnim potrebama i za provođenje online ankete koja bi nam pomogla u boljem razumijevanju potreba kupaca.

Ograničenje svrhe

Kapital grupa će skupljati, upotrebljavati ili objavljivati osobne podatke koje date online samo za potrebe s kojima ste vi upoznati, osim ako je ta objava uporaba osobnih podataka u drugu svrhu koja je izravno vezana uz izvornu svrhu za koje su osobni podaci i prikupljani potrebna za pripremu, pregovaranje i ispunjavanje ugovora s vama, obvezna prema zakonu ili ako tako zahtijevaju mjerodavna državna ili pravosudna tijela, potrebna za vođenje sudskog ili drugog postupka i potrebna za sprečavanje prijevare ili drugih nelegalnih radnji poput namjernih napada na informacijsko-tehnološke sustave Kapital grupe.

Podaci o komunikaciji ili podaci o uporabi

Uporabom telekomunikacijskih usluga za pristup mrežnim stranicama vaši podaci o komunikaciji (npr. IP adresa) ili podaci o uporabi (npr. informacije o početku, kraju i opsegu svakog pristupa i informacije o telekomunikacijskim uslugama kojima ste pristupili) tehnički su generirani i mogli bi se potencijalno odnositi na osobne podatke. Ako postoji nužna potreba, vaši podaci o komunikaciji ili uporabi skupljat će se, obrađivati i koristiti u skladu s važećim pravnim okvirom vezano uz zaštitu i sigurnost podataka.

Neosobni podaci koji se prikupljaju automatski

Kada pristupite našim mrežnim stranicama, mi automatski možemo (tj. ne putem prijave) prikupiti neosobne podatke (npr. vrstu internetskog preglednika i operativnog sustava kojim se služite, naziv domene mrežnih stranica s kojih pristupate, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranicama, pregledane stranice). Te podatke možemo upotrebljavati i razmjenjivati kako bismo pratili atraktivnost svojih mrežnih stranica i unaprijedili njihov rad ili sadržaj.

„Cookies“ – informacije koje se automatski pohranjuju na vaše računalo

Kada pogledate neku našu mrežnu stranicu, mi možemo pohraniti neke podatke na vaše računalo u obliku „kolačića“ kako bismo automatski prepoznali vaše računalo kod sljedećeg posjeta. Kolačići nam mogu pomoći na razne načine, primjerice da mrežne stranice bolje prilagodimo vašim interesima ili da pohranimo vašu zaporku kako je ne biste trebali svaki put unositi. Ako ne želite primati kolačiće, u postavkama svojeg internetskog preglednika trebate namjestiti brisanje kolačića s tvrdog diska računala, blokadu svih kolačića ili primanje upozorenja prije pohranjivanja kolačića.

Pitanja i komentari

Kapital grupa će odgovoriti na razumne zahtjeve za pregled osobnih podataka i za ispravak, dopunu ili brisanje netočnih podataka. Ako imate pitanja ili komentare kliknite na „Kontakt“ i pošaljite nam svoja pitanja i dobit ćete povratne informacije. Redovito provjeravajte ovu stranicu kako biste imali sve ažurne informacije.

Go to Top