Suha gradnja

Sustav suhe gradnje je rješenje koji obogaćuje već široku paletu proizvoda za izgradnju. Posjeduje ne samo visoku kvalitetu i odlične performanse, nego i iznimnu ekološku svijest. Uključuje sve vrste gips kartonskih ploča, profile, spuštene stropove te pregradne zidove. Suha gradnja je postala sinonim za brzu, sigurnu i kvalitetnu gradnju kako eksterijerskih tako i interijerskih elemenata. Spušteni stropovi proizvode se u raznolikom izboru ploča, boja i završne obrade te mogu zadovoljiti uz ekonomsku isplativost  i zahtjevne estetske izvedbe.

KNAUF

Knauf je multinacionalna kompanija s obiteljskom tradicijom poslovanja. Knauf je tržišni lider u proizvodnji građevinskih materijala koji oblikuju životne prostore i čine ih sigurnim, zdravim i udobnim.

Konstantna ulaganja u razvoj novih i inovativnih proizvoda u kombinaciji s najvišim standardima kvalitete zaslužni su za pozicioniranje tvrtke Knauf kao lidera na svjetskom tržištu suhe gradnje. Iz široke lepeze proizvoda tvrtke Knauf izdvojili bismo: sustav suhe gradnje koji se sastoji od gipskartonskih ploča, vijaka i potrebnog alata, sustava fasade u kojemu su završne žbuke, boje, armaturne mrežice, mortovi i ljepila, te razne vrste gipsa, žbuka i mortova.

knauf.hr

AMF

Knauf AMF desetljećima je jedan od vodećih europskih proizvođača stropnih sustava, s globalnom prisutnošću u prodaji za optimalne savjete na licu mjesta. Tvrtka sa sjedištem u bavarskom gradu Grafenau razvija i proizvodi inovativne proizvode na šest proizvodnih mjesta za globalnu potražnju. Uz snažne robne marke proizvoda AMF THERMATEX®, HERADESIGN®, AMF TOPIQ®, AMF MONDENA® i AMF VENTATEC®, Knauf AMF nudi cjelovita, sofisticirana rješenja za širok spektar primjena u novogradnji i obnovi nestambenih zgrada.

knaufamf.com

ARMSTRONG

Armstrong spušteni stropovi namijenjeni su za poslovne prostore, trgovačke centre, škole, bolnice, skladišne hale, kino dvorane, športske i konferencijske dvorane, bazene … Pored toga ispunjavaju niz građevno-fizikalnih zahtjeva: vodozaštita, akustika, toplinska izolacija, osiguravaju smještaj ventilacije, rasvjete, zvučnika, i prekrivaju šuplji prostor između obloge i masivnog stropa. Armstrong nudi standardna rješenja kao i rješenja za specifične prostore. U svojoj paleti proizvoda nude mineralne, drvene i metalne stropne ploče, te akustična stropna jedra.

armstrong.com

ECOPHON

Tvrtka Ecophon dio je jedne od 100 najvećih industrijskih skupina na svijetu Saint-Gobain, jednog od vodećih proizvođača građevinskog materijala.  Sjedište društva nalazi se u Hyllingeu, nedaleko od Helsingborga, u Švedskoj. Saint-Gobain Ecophon razvija, proizvodi i prodaje akustične proizvode i sustave koji pridonose dobrom radnom okruženju poboljšavajući dobrobiti i učinak ljudi.

ecophon.hr