KROVNI POKROV

Krov je od svih građevinskih elemenata najjače izložen utjecaju atmosfere i okoliša. Hladnoća, vlaga, snijeg, tuča, vjetar, oluja, potresi, prašina, čađ, mahovina, vatra itd. – zbog toga je ispravno izvedeno krovište vrlo važno za svaku građevinu. Za svaki krovopokrivački materijal i vrstu propisani su odgovarajući nagibi krova, od kojih se može odstupati samo uz posebne dodatne građevinske mjere.

WIENERBERGER – TONDACH

Tvrtka Wienerberger je osnovana u Beču 1819. godine gdje je i danas sjedište Grupe. U 200 godina postojanja razvila se iz lokalne tvornice opeke u globalnog inovativnog lidera u proizvodnji pametnih građevinskih materijala i infrastrukturnih rješenja.

Wienerberger je vodeći svjetski dobavljač građevinskog materijala i infrastrukturnih rješenja. Jedini je multinacionalni proizvođač glinenih blokova za zidove, fasadne opeke i glinenog crijepa, plastičnih i keramičkih cijevnih sustava, kao i betonskih i glinenih opločnika. Broji više od 16.000 zaposlenika i posjeduje skoro 200 proizvodnih pogona u 30 zemalja diljem svijeta, najvećim dijelom u Europi, ali i Sjevernoj Americi i Indiji.

wienerberger.hr

NEXE

Tvrtka Nexe član je Nexe Grupe koja upravlja sustavom od 16 tvrtki koje posluju u Republici Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini. Osnovna djelatnost je proizvodnja građevinskih materijala: cementa, betona, agregata, betonskih elemenata, crijepa, cigle i keramičkih pločica.

nexe.hr