Provedba projekta „Kapital – info“ u punom je jeku i teče prema planiranoj dinamici. Do današnjeg dana provedene su sve planirane nabave, u okviru kojih su potpisani ugovori sa dobavljačima opreme i izvoditeljima usluga – sa tvrtkom Dialog d.o.o. za isporuku usluga uspostave ERP sustava, edukacije djelatnika, izrade internetske stranice, te objave vijesti o projektu na internetskoj stranici, te sa tvrtkom Bel-tel d.o.o. za isporuku i instalaciju opreme (stolna i prijenosno računalo, server, mrežni ormar).

Sva naručena oprema isporučena je i instalirana naručitelju u skladu sa ugovorom, te služi planiranoj svrsi što se i osjeti u svakodnevnom radu djelatnika Kapital – grupe, obzirom da nova, suvremenija oprema značajno doprinosi unaprjeđenju i ubrzanju svakodnevnih poslovnih procesa.

Uspostava ERP sustava je u tijeku, a završetak svih aktivnosti u procesu uspostave očekuje se do konca kolovoza 2017., u skladu sa ugovorom. Također, po završetku uspostave ERP sustava djelatnici Kapital grupe biti će educirani za rad sa novim ERP sustavom kako bi se maksimizirale koristi istoga u vremenu nakon provedbe projekta.