Tvrtka KAPITAL GRUPA d.o.o. 15. veljače 2017. godine započela je s provedbom projekta „Kapital – info“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fond za regionalni razvoj, a projektni prijedlog odobren je za financiranje u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga Poboljšanje konkurentnosti učinkovitosti MPS u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)

Cilj, odnosno svrha projekta je poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti tvrtke, a namjerava ju se postići uspostavom Enterprise Resource Planning rješenja, te nabavom računalne opreme za njegovo korištenje. Također, izradom internetske stranice, tvrtka namjerava unaprijediti poslovanje poboljšanjem informiranosti i unaprjeđenjem marketinga.

Provedba projekta rezultirati će poboljšanjem niza poslovnih procesa kroz ulaganje u IKT rješenje koje omogućuje računovodstvo i knjigovodstvo tvrtke kao izravnu posljedicu poslovnih aktivnosti u stvarnom vremenu uz uspostavu organizacije poslovanja koja je otporna na promjene u opsegu poslovnih aktivnosti tvrtke.

Ciljeve i rezultate namjeravamo ispuniti provedbom sljedećih aktivnosti:

  1. Uspostava ERP sustava (Enterprise Resource Planning);
  2. Aktivnosti edukacija za zaposlenike;
  3. Izrada internetske stranice tvrtke;
  4. Promidžba i vidljivost;
  5. Upravljanje projektom i administracija

OSNOVNI PODACI O PROJEKTU:

  • naziv projekta: „Kapital – info“
  • ukupna vrijednost projekta: 175.202,49 HRK
  • iznos koji sufinancira EU (u HRK): 157.682,24 HRK
  • razdoblje provedbe projekta: od 15. siječnja 2017. do 15. rujna 2017.
  • kontakt osobe za više informacija: Mirela Ogrizek, +385 31 298 295; mirela.ogrizek@kapitalgrupa.hr